Wolwinkel in Gelderland

In onze wolwinkel hebben wij wol in alle kleuren, maten en kwaliteit. Bij ons vindt u enkel wol van goede kwaliteit. Als u een trui heeft gebreid van ons garen, dan kunt u daar gerust een tijdje mee vooruit. Bovendien is hij niet na twee keer dragen versleten!

Wij kopen in bij gerenommeerde internationale bedrijven op het gebied van breigaren. Wij gaan hierbij mee met de laatste trends en ontwikkelingen in het land van de breigarens.

Wilt u op de hoogte blijven van alle trends en ontwikkelingen, ga dan naar onze facebook-pagina en volg onze wekelijkse berichten!

Mocht u een specifieke garen nodig hebben laat het ons dan weten, wij doen ons best voor u om de juiste garens in huis te hebben!

Wolwinkel

Breiboeken in onze wolwinkel

Weet u niet meer wat u wilt breien? Nou wij hebben nog wel wat ideeën, boeken vol zelfs! Daar kunt u nog wel even mee vooruit. Bij elk breiwerk zit een duidelijke beschrijving en uiteraard helpen wij u graag, als u er even niet meer uit komt.

Breien om tot rust te komen

Breien is een fantastische hobby om even van het snelle dagelijkse leven te ontvluchten en lekker in de stoel te zitten en tot rust te komen. Kopje thee erbij en gewoon lekker een uurtje breien. Helemaal niet ouderwets of oudbollig, juist heel goed voor je! Ook voor de beginners hebben wij prachtige patronen en ideeën.

Wol

Hulp nodig van onze wolwinkel?

Heeft u hulp nodig met uw breiwerk. Wilt u advies over de wintertrui die u aan het breien bent? Dat kan! Wij helpen u graag en hebben zelf jarenlang ervaring met het maken van een breiwerk, breien en breipatronen. Dus heeft u een vraag neem dan contact met ons op of kom gerust even langs met uw breiwerk en laat het ons zien!

Veel plezier met uw breiwerk!