Stoffen in de Achterhoek

Stoffen zijn er te verkrijgen in vele soorten en dessins. Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment aan kledingstoffen voor het maken van kleding. Voor ieder seizoen vind je bij ons een passende stof waarmee je een persoonlijk en uniek kledingstuk kunt maken wat bij je past.

Stoffen voor de zomer

In het vroege voorjaar kun je van ons ieder jaar weer een grote diversiteit aan nieuwe zomerstoffen verwachten. Wij hebben in onze webshop alvast een indruk geplaatst van kledingstoffen waarmee je een leuke zomerjurkje, shirtje of zomers colbertje kunt maken.

Stoffen voor de winter

Ook in de winter zijn er voldoende kledingstoffen te verkrijgen die heerlijk warm zijn en waarmee je een mooie trui of winterjas kunt maken. Wat dacht je van de modestoffen in de webshop? Wederom is dit slechts een greep uit ons uitgebreide assortiment!

Wil je meer voorbeelden van kledingstoffen zien, kijk dan eens op onze facebook-pagina!

Alle nieuwe trends, ontwikkelingen en patronen

Ook voor de nieuwste trends en patronen op het gebied van kledingstoffen ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een groot aantal patronen altijd op voorraad en zijn altijd aan het speuren naar de nieuwste trends op het gebied van zelf kleding maken. Heb jij zelf een idee, maar geen patroon? Wij helpen je graag met onze jarenlange ervaring om jouw project te laten slagen!