Modestoffen in de Achterhoek

Stoffen zijn er te verkrijgen in vele soorten en dessins. Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment aan modestoffen voor het maken van kleding. Voor ieder seizoen vind u bij ons een passende stof waarmee u een persoonlijk en uniek kledingstuk kunt maken wat bij u past.

Modestoffen voor de zomer

In het vroege voorjaar kunt u van ons ieder jaar weer een grote diversiteit aan nieuwe zomerstoffen verwachten. Wij hebben hier alvast een indruk geplaatst van stoffen waarmee u een leuke zomerjurkje, shirtje of zomers colbertje kunt maken.

modestoffen

Wilt u meer voorbeelden van stoffen zien, kijk dan eens op onze facebook-pagina!

Modestoffen voor de winter

Ook in de winter zijn er voldoende stoffen te verkrijgen die heerlijk warm zijn en waarmee u een mooie trui of winterjas kunt maken. Wat dacht u van onderstaande modestoffen? Wederom is dit slechts een greep uit ons uitgebreide assortiment!

Modestoffen

Wilt u meer voorbeelden van stoffen zien, kijk dan eens op onze facebook-pagina!

Alle nieuwe trends, ontwikkelingen en patronen

Ook voor de nieuwste trends en patronen op het gebied van kledingstoffen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een groot aantal patronen altijd op voorraad en zijn altijd aan het speuren naar de nieuwste trends op het gebied van zelf kleding maken. Heeft u zelf een idee, maar geen patroon? Wij helpen u graag met onze jarenlange ervaring om uw project te laten slagen!

Geen stoffen online

Wij verkopen geen stoffen online. maar bij ons vind u de stoffen in de winkel. Een stof moet u voelen en zien met eigen ogen, deze kunt u niet bestellen op internet. Wij begrijpen dat de internet-markt steeds meer bezaaid raakt van webwinkels waar u stoffen kunt kopen, maar wij zijn toch echt van mening dat u geen stoffen online kunt kopen, maar dat u deze zelf gezien moet hebben!