Onze handwerkwinkel is groot geworden door klein te blijven!

Stoffenwinkel de Kartelschaar is een winkel met ongelimiteerde mogelijkheden in kledingstoffen. De handwerkwinkel ligt in het hartje van het kleine stadje Terborg onder de rook van Doetinchem in de Achterhoek.

Het Begin

Het begon allemaal in 1995 met een kleine kledingstoffen- en garenwinkel aan huis in Silvolde. Het werd echter al snel duidelijk dat dit veel te klein was voor de ondernemende Marlies Verberne. Zij besloot te vertrekken uit Silvolde en een nieuwe winkel te openen in de “grote stad” Terborg.

De Kartelschaar verhuisde naar een grotere winkel in Terborg op de Hoofdstraat 27. Het assortiment en de voorraad bleef maar groeien. Haar kinderen hielpen haar steeds vaker in de winkel en de rollen stof stonden in ieder hoekje van het huis en de winkel.

De Verhuizing

Marlies vond dat het tijd was voor verandering en besloot, na 7 jaar op de hoofdstraat 27 de winkel te hebben gehad, te verhuizen.

Na een aantal lange weken verhuizen, klussen, schilderen, kasten in elkaar zetten, was het dan eindelijk zo ver. Op 28 april 2010 heeft de Kartelschaar in Terborg haar deuren opnieuw geopend op de hoofdstraat 62 in Terborg.

Een trotse Marlies Verberne heeft al haar relaties, vaste klanten, vrienden en familie verwelkomt in haar nieuwe, ruime en modern ingerichte winkel in kledingstoffen. In de nieuwe winkel kan zij nog beter laten zien welke mogelijkheden er zijn. Die zijn bij de Kartelschaar eindeloos!

Het Vervolg

Inmiddels is de handwerkwinkel genaamd de Kartelschaar alweer meer dan 5 jaar gevestigd aan hoofdstraat 62 en zijn wij alsmaar bezig gebleven aan het vernieuwen, verbreden en verbeteren van ons assortiment. Voor alles op het gebied van haken, naaien, borduren en breien kunt u bij ons terecht. Mist u iets in ons assortiment? Laat het ons weten, wij houden van uitdagingen.

Heeft u een goede indruk gekregen via deze website? Pak dan de fiets, of de auto en breng ons een bezoekje. Laat u inspireren in onze winkel!

handwerkwinkel

Geen Webwinkel / Kledingstoffen Online

U zult zich wellicht afvragen waarom u via deze website geen kledingstoffen kunt bestellen. Het internet is tegenwoordig echter bezaaid met webwinkels en stoffen-online, waar u alle denkbare stoffen kunt kopen. Er is een hele goede reden om GEEN webwinkel te starten. Eigenaresse Marlies Verberne over een webwinkel; “Je kunt geen stoffen kopen zonder deze met eigen ogen gezien en gevoeld te hebben. De kwaliteit van stof en textiel is niet van een plaatje af te lezen.” Vandaar dat wij ook geen webwinkel hebben en ook niet zullen hebben. Dus voor een mooie stof zult u toch echt even langs moeten komen in onze winkel!

Kom dus gerust eens langs om een kijkje te nemen in onze schitterende winkel. Dat u de stof vind die u zoekt is een 100% zekerheid! Of kijk op onze facebook-pagina voor nog meer informatie