Hij is er weer, het nieuwe haakdeken van Crochet Along 2018 – Nostalgia

Met de Double Trouble CAL en de Cosy Woondekens CAL hebben Jolanda en Naomi het afgelopen jaar enorm succesvolle Crochet Alongs ontworpen. De afgelopen periode is er hard gewerkt aan een nieuw Haakdeken, de CAL voor 2018: Nostalgia!

Wilt u een pakket bestellen, laat het ons weten via info@kartelschaar-terborg.nl

Haakdeken

De Nostalgia wordt in een filethaaktechniek gehaakt. Open en dichte hokjes die samen een patroon vormen. Deze nostalgische deken bestaat uit banen die door middel van tussenbanen aan elkaar worden gehaakt. Er wordt elke week een nieuw deel gegeven.
De Nostalgia 2018 is in een witte en een ecru variant gehaakt met Durable breikatoen no.8.

De Crochet along start eind januari en loopt 30 weken door, waarna er een prachtige sprei als eindresultaat op uw bank/bed ligt. Natuurlijk zijn de beschrijvingen voorzien van duidelijk geschreven teksten en haakdiagrammen. Via de Facebookgroep ‘Haakplein‘ is de Nostalgia Crochet Along 2018 te volgen. Pakketten zijn per direct te bestellen en worden de tweede week van januari uitgeleverd.

Wilt u een pakket bestellen, laat het ons weten via info@kartelschaar-terborg.nl

Pakketten en garens
Jolanda en Naomi hebben voor deze CAL gebruik gemaakt van het prachtige Durable breikatoen no.8 in de bekende cilindervormige conen.

Er zijn pakketten beschikbaar voor de witte en ecru versie. Deze pakketten worden aangeboden in een doos, inclusief leren label en handige digitale toerenteller die van pas komt bij het haken van de Nostalgia. De pakketten kosten € 74,95 per stuk.

Wilt u een pakket bestellen, laat het ons weten via info@kartelschaar-terborg.nl