Breigaren in Gelderland

Breigaren bestaat er in alle kleuren, maten en kwaliteit. Bij ons vind je enkel breigaren van goede kwaliteit. Als je een trui hebt gebreid van ons garen, dan kunt je daar gerust een tijdje mee vooruit. Bovendien is hij niet na twee keer dragen versleten!

Wij kopen in bij gerenommeerde internationale bedrijven op het gebied van breigaren. Wij gaan hierbij mee met de laatste trends en ontwikkelingen in het land van de breigarens.

Wil je op de hoogte blijven van alle trends en ontwikkelingen, ga dan naar onze facebook-pagina en volg onze wekelijkse berichten!

Mocht je een specifieke garen nodig hebben laat het ons dan weten, wij doen ons best voor jou om de juiste garens in huis te hebben!

Breigaren

Breiboeken

Weet je niet meer wat je wilt breien? Nou wij hebben nog wel wat ideeën, boeken vol zelfs! Daar kun je nog wel even mee vooruit. Bij elk breiwerk zit een duidelijke beschrijving en uiteraard helpen wij je graag, als je er even niet meer uit komt.

Breien om tot rust te komen

Breien is een fantastische hobby om even van het snelle dagelijkse leven te ontvluchten en lekker in de stoel te zitten en tot rust te komen. Kopje thee erbij en gewoon lekker een uurtje breien. Helemaal niet ouderwets of oudbollig, juist heel goed voor je! Ook voor de beginners hebben wij prachtige patronen en ideeën.

Breien

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig met je breiwerk. Wil je advies over de wintertrui die je aan het breien bent? Dat kan! Wij helpen je graag en hebben zelf jarenlang ervaring met het maken van een breiwerk, breien en breipatronen. Dus heb je een vraag neem dan contact met ons op of kom gerust even langs met uw breiwerk en laat het ons zien!

Veel plezier met jouw breiwerk!